Home

Hoevenkamp 2, Gieten (Drenthe)

6100 m21210 m21993verkocht

Beschrijving

Praktisch wonen en werken op een kleinschalig, hoogwaardig bedrijventerrein, in een royaal VRIJSTAAND WOONHUIS met kantoor en met inpandige garage, berging en opslagruimte. Door middel van een tussenhal is het bedrijfspand vanuit de woning te bereiken. Tevens is er een vrijstaande tuinschuur aanwezig. Dit alles is gelegen op een ruime kavel van ca. 1.210 m² eigen grond.

Indeling

Binnenkomst via entree/hal met trapopgang, toilet met fonteintje, royale woonkamer met half open keuken (totaal ca. 43 m²) met tuindeur voorzien van gasfornuis en wasemkap, bijkeuken met aansluitingen voor was- en droogapparatuur, de CV-ketel en vaste kastruimte.

Via een vaste trap in de hal wordt toegang verkregen tot de 1e verdieping.

Hier vindt u een overloop, 3 slaapkamers (ca. 14, 10 en 8 m²) met bergruimte achter de knieschotten en een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.

Via een luik op de overloop wordt toegang verkregen tot de zolder.

Op de beloopbare zolderberging is de centrale afzuigunit gesitueerd.


Inhoud woning 600 m³

Locatie

Aan rustige weg
Buiten de kom
Nabij uitvalswegen

Bijzonderheden

Entree via de tussenliggende hal met meterkast en vaste kast, dichte keuken (ca. 5 m²) met pantry, toilet met voorportaal en wastafel, CV-ruimte, opslagruimte (ca.75 m²) en een garageberging (ca. 5 x 5 m). De bouwaard is spouwmuur met plat staaldak voorzien van bitumineuze dakbedekking. Het gehele opstal is volledig geïsoleerd. De vloer is een betonvloer. Verwarming van het pand vindt plaats middels centrale verwarming welke tevens zorg draagt voor warm water. De meterkast is gesplitst in prive en zakelijk en voorzien van krachtstroom. Verdere installatie: airconditioning. Het object is gelegen op het hoogwaardige bedrijventerrein Bloemakkers, nabij uitvalswegen (N33 en N34) welke leiden naar grotere plaatsen als Groningen, Veendam, Assen en Emmen. Kortom een pand welke voor vele toepassing geschikt is met een prachtige sfeervolle woning. Dit zorgt voor een prima woon-werkcombinatie.

Foto's