Home

Burg G W Stroinkweg 127, Onna (Overijssel)

370 m2210 m21925verkocht

Beschrijving

Deze gerenoveerde woning ligt op vijf minuten fietsen van Steenwijk en biedt naast de voordelen van de nabijheid van de stad tevens het gevoel van buiten wonen. Het object is voorzien van een recente aanbouw met daarin een luxe badkamer met een separaat toilet en een vernieuwde keuken met diverse inbouwapparatuur. De aangebouwde schuur is ingericht met o.a. een geisoleerd gedeelte voor de witgoedopstelling en de cv-ketel.

Indeling

Entree via de hal met de badkamer, welke is voorzien van een ligbad en een separate douche, vaste wastafel en mechanische ventilatie. Een afzonderlijk toilet met fonteintje. Deur naar de schuur met daarin afgescheiden de ruimte voor wasmachine, droger en cv-combiketel. Keuken met hoekopstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur, kelderkast en toegang tot de lichte woonkamer en trapopgang naar de verdieping.

Hier bevinden zich een overloop met vaste kastruimte en 2 slaapkamers.

Zolderberging

Inhoud woning 230 m³

Locatie

Aan rustige weg
Buiten de kom
Nabij uitvalswegen
Vrij uitzicht

Bijzonderheden

De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. De elekrische installatie is recentelijk vernieuwd. Het blijvend vrij uitzicht vanuit de woonkamer is werkelijk een plaatje ! De woning is goed geisoleerd (dak- en vloer isolatie en zowel boven als beneden isolerende beglazing).

Omgeving

Bekijk de omgeving door op onderstaand Googlemaps kaartjes te klikken.


Foto's